TP = Kvittot på att man är lite puckad?

Kvällen tillbringades hos husbandet bror med familj, det blev till att
beställa hem. Skönt då att det finns kebabsallad på menyn! MUMS!
Husbandet fick prova svarta linser som hans bror haft på en rockfest.
HJÄLP!Yes, det blev TP. Vi började med att värma upp med barn TP. Och det
gick väldigt bra för mig….

….dock så hann husbandets vän Tobbe in i boet före mig även om mina
tårtbitar suttit på plats i eeeevigheter! Värre var det med vuxen TP.
Ojoj, kan tycka att man känner sig rätt puckad när fråga efter fråga
inte blir besvarad.

En Milobebis som vaknar mitt i nattsömnen, det blir dax att åka hem.

Vi vaknar upp till trettondagen. Lugnt, skönt men med en lite ledsen och gnällig Milobebis. Vi konstaterar att han har feber ganska så snabbt. Han är varm som en kamin. Nu var det ett tag sen Milobebis var sjuk faktiskt. Kan ju bero på alla ledigheter och att man hållt sig hemma från dagis. Nu hoppas jag att inte har nåt långdraget eller nån bauta influensa. Han är lite snuvig men inget mer. Sen hoppas jag på att han snart blir resistent mot alla dagis baciller. I februari är det 1 år sen han skolades in, är inte 1 år en sån magisk gräns? Vi hoppas på det som sagt.

Nu bakar jag oopsies, typ bröd fast på LCHF vis. Vi får se hur dom blev, jag återkommer om det såklart. Den största delen av dagen tillbringas nog hemma i soffan idag, det blir så när nån blir sjuk. Sen kanske vi tar en liten promenad. Jag tillhör skaran morsor som inte sitter inne och ugglar för att han har feber. Jag klär gärna på honom och bäddar ner honom i vagnen och tar en tur. Lite febernedsättande i kroppen och frisk luft brukar göra susen.

God morgon på er!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

När man är på väg hem…. Haft en trevlig …

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x