LCHF – Minus 2 KG på 4 dagar

Ok, i morse vaknade jag upp till vägningsdag. Nu har jag kört
strikt LCHF i 4 hela dagar och förlorat 2 KG i vikt. Det är en fröjd
för ögat att se att vågen ler mot mig.

Jaha, första vägningen idag och jag blir väldigt glad och ännu mer motiverad. Vågen visar – 2 KG på 4 dagar. Jag har inte fuskat nånting alls utan kört helt strikt. Dock så har jag inte fått igång mina promenader då jag är lite förkyld och vill inte börja med att bli däckad i nån envis förkylning som förlänger det ytterligare.

Hur går det för er mina vänner??? Hur känner ni er?

Själv känner jag mig helt OK, jag mår faktiskt riktigt bra. Dock så får jag inte slarva med måltiderna. Igår gick det väldigt länge mellan frukost och lunch och blev en tidig middag istället. Då blir jag faktiskt lite vimmelkantig. Sen måste man komma ihåg att dricka vatten, jag dricker 2 liter per dag och märker en stor skillnad på hur jag mår bara på det!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x