Orkitanten ska slänga sig i väggen!


Minns ni mina orkidéer? Ja dom där som jag skröt om så inihelvetes?
Jag prata om hur duktig jag var och hur jag ÄNTLIGEN lärt mig att ta
hand om orkidéer, att jag äntligen fattat hur det var man skulle göra?!

Jag hade med mina orkidéer i vart och varannat inlägg och så tjoade jag om hur vi skulle komma ihåg att vattna dom 1 gång i veckan och precis hur man skulle göra för att dom skulle må bra! Jag vet att systemkameran har sådär SPY många bilder på mina jävla orkidéer, dels för att jag gillar dom, för det gör jag. JÄTTEMYCKET! Sen är det väldigt vackert att ta bilder på med en bra kamera. Men ni vet när det finns lite FÖÖÖR många bilder på samma sak. Jag kallade mig själv för orkitanten eftersom jag var så jäkla bra på att få dom att blomma. Jag var en orkidéfantast…. trodde jag. Nu är det så att jag kanske måste ta tillbaka allt det där. Någonting väldigt allvarligt har hänt……

……………………….

……………………….


Här står kvarlevorna. Idag står dom i duschen för att jag någonstans
griper efter ett halmstrå, ett hålmstrå som kanske kan rädda mina
orkidéer. En dusch. Eller är det begravningsplatsen nästa?

Alltså, hjälp mig!! Mina älskade orkidéer är döda. Putsväck. Dom ser ut att totalt ha tappat gnistan, sålt smöret och tappat pengarna, varit med om för många frostnätter eller supit för mycket under jul och nyår. Kan dom räddas och vad fan gör jag nu?? Detta är ju så tragiskt, mina älskade orkidéer. Kan det vara så att värmen från elementen under fönsterbrädorna gjort att det inte räckt med vattning 1 dag per vecka? Tål dom inte vintern?

Snälla nån därute i Svedala! Har ni en kur, en hästkur eftersöker jag nu?!  Typ liknande den penicillinkur man får när man blir sjuk i Thailand. En dag så är man frisk från halsflussen?! Ska den klippas ner, noppas, klappas på… vad?

Å jag lovar att jag aldrig mer ska skryta om hur jävla bra hand jag har om orkidéer. Jag suger, jag är sämst och ska bara hålla min käft från och med nu!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

CUPVINNARE

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x