When love takes over !!

Well well well !!! Husbandet tar över bloggen ala mafia style !! 🙂  Frugan är ute i snålblåsten och tar en morgonpromenad. Trots blankhala gator och hennes överdrivet jobbiga rädsla för mörka platser så är hon där ute nånstans nu och halkar omkring som bambi på hal is 🙂 . Hon är SÅ JÄVLA DUKTIG nu. Jag tackar gud att hon är duktig så inte jag sabbar allt mitt som jag kämpat mitt arsle för.

Måste också passa på att tacka er som läser fruns blogg. Hon blir så glad när hon sitter här framför skärmen ( nu vet inte jag om hon kanske surfar på ” big dicks in paris” när jag inte tittar och det är det som orsakar leendet ) och läser era kommentarer. Uppmanar gärna till flera kommentarer då hon väldigt ofta uttrycker hur jäkla nyfiken hon är på att veta vart alla finns som läser hennes blogg. Så jag uppmanar er att lämna en hälsning så fort ni varit inne och tittat. Den kommentaren gör henne tokglad.

Det här med viktmiskning är helt sjukt omfattande. Finns det någon som är nöjd ?? Kanske inte bara gäller vikt men det är ofta man hör att folk tycker dom är för smala ( vilket dom som är stora inte kan tro är sant ) och att dom gärna tar några kilon på kroppen. Jag hittar också nackdelar med att gå ner. Alla kläder som gör att jag ser ut som 50cent t.ex … Allt ser ut som hiphop och det är väl inte riktigt så coolt när en blek, småskäggig kille på 30år glider runt med såna kläder… Sen kan jag inte gå som dom heller.. Sådär haltandes med ett ben och vifta med pistolfingrarna hela tiden ochh skrika yoooo .. matterfakker. Sen kan jag inte sitta på hårda underlag längre stunder. Ärslet är som ett urlakat plommon. Gör ont på knotas då. MEN… Jag trivs med hur jag ser ut nu. ÄNT-Fucking-LIGEN.

Nu är frugan på god väg också. Där kommer ni in i bilden igen. Häng med på resan.. Peppa varandra och acceptera inte snesteg.. Bli förbannad.. Vafan i helvete helt enkelt. Som en kompis sa till Nina som fastnade i mitt huvud. Man får njuta i fem sekunder och sen har man ångest i timmar när man fuskar med nåt onyttigt. FEM SEKUNDER som inte ens är värt det. Nåväl.. Skit stolt över min fru som är så jävla hård och duktig nu. Fy fan om jag skulle behöva gå igenom PMS och mens och allt sånt samtidigt. Ni för en kamp tjejer mot kroppens signaler som vi killar inte skulle klara av. Vi skulle tjura i fyra veckor och be till gud om dödshjälp. You go girls… Fast mest DU ninaloo.

Min fru sa till mig att hon saknar trygghetskänslan i min kropp från när jag var stor i kroppen. Först vart jag lite confused men sen så tänkte jag efter. Jag har haft sammma relation till min Pappa. Jag skulle aldrig i mitt liv kunna ha en smal pappa. HAN gav mig trygghet genom att vara stor och björnaktig och när man kramar honom än idag så är det som att blicka tillbaka 20 år i tiden och vilja fråga.. Får jag somna här med örat mot din mage och kännna total trygghet och bara vara.. . Så jag förstår vad nina menar. Nästan som att hon får en ny kropp att lära känna.

Nu vaknade mitt lilla milo hjärta hör jag. Ska springa och ge honom tryggheten nu i mörkret där inne. Ha en underbar dag… / Huset

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

HURT

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x