Granen står så grön och grann… eller inte

Ja, julen är ute om man säger så. Granen blev tyvärr
en besvikelse då den började barra redan första dagen.
Så den blev utslängd bara några dagar efter julafton.

Nåt nytt när man inte längre bor i hus var visst det här med att göra sig av med granen. Nu ligger våra rester till gran ute på balkan och barrar av sig det sista. Den här måste liksom kastas ner från balkongen för in kommer den inte. Då plockar man barr långt in i augusti….

…sen ska den upp på taket på bilen och iväg till återbruket. SUCK, vilket jobb. Måste liksom snöra fast en rugguggla till gran på taket. Va? Är det så? Förr så kastade man ju ut dom från balkongen och så kom en liten minitraktor och hämta upp alla granlik. Så var det i det området jag bodde som liten. Så är det inte nu. Inga minitraktorer så långt ögat kan nå. Får man ställa såna här i soprummet? Om man lägger en hundring där så kanske man får det?!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

LCHF – Hallonpaj

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x