Mens kontroll som iPhone app!!!

Jag har hittat världens bästa grej ifall man är så disträ och glömsk som jag! En iPhone app som håller koll på ALLT! Bl à så håller den koll på mensstart och hur många dagar du brukar ha mens. Den håller koll på fertila dagar och ägglossning. Man kan föra en när man har sex” dagbok om det på nåt sätt skulle vara intressant. Tanken är att detta oxå kan användas om man vill bli gravid eller undviker att bli gravid! Man kan oxå skriva ner hur man känner med mens symtomen, PMS och allmänt om något avvikit.

För mig är detta en WOOOOW grej asså, här öppnar sig en helt ny kontrollvärld för mig!

Den heter period tracker, jag tog LITE varianten som var gratis!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Craving….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x