Vägar dag VECKA 2

Godmorgon världen! Idag är det vägningsdag här hemma, jag som vaknar innan tuppen har redan vägt mig! Kan helt ärligt känna mig besviken på att ”bara” ha tappat 0,5 kg denna vecka! Men jag FÅÅÅR inte känna så, jag ska ha mens vilken sekund som helst (ni har ju inte hört mig prata om min mens ALLS den här veckan så jag rubbar in det lite till ;)). Enligt alla ”normala” veckor skulle jag gått upp 2 kg, och DET har jag inte gjort så jag får vara jätteglad och nöjd för mina -0,5 kg. Har fortfarande inte fuskat nåt!!! Wieeeeee, är såå fuckin stolt över det, snart 2 veckor utan fusk!

Hur går det för er som oxå kör?

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Massa jobb som avslutats idag, KUL KUL KUL…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x