Visst är det skumt?


Ni kanske undrar vad det här ska
föreställa! Ja det kan man undra…
ska förklara det för er!

Jo, jag har tänkt att jag ska ta upp det här många gånger med er men sen glömt bort det. Det är lite skumt och jag vet inte om jag liksom fått det på hjärnan. Men nu, bara det senaste dagarna så har jag sagt till husbandet när det hänt och det händer OFTA.

Det kan tyckas vara habbla habbla alltihop men liiiiiite skumt är det ändå!!

Det är ju så att jag är född den 18:e augusti. Alltså 1972-08-18. Det lite roliga är att jag tittar på klockan dessa tider. Det händer nästan dagligen. Jag tittar i regel alltid på klockan när den är 08:18. Det är iofs en tid då man ofta kollar klockan eftersom det är morgon och ungarna ska iväg. Men, det händer nästan varje dag.

Sen tittar jag väldigt ofta på klockan när den är 18:08. Det är omvänt men ändå….. Att jag tittar på klockan när den är 20:18 händer inte lika ofta. Nej, för då sover jag ju. Men är jag vaken så kan man ge sig fan på att jag kollar klockan just då!

Är inte det lite skumt?! Har ni nåt sånt där konstigt?

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Sömnens stora gåta…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x