Godmorgon

Ni minns väl dom här? Oopsies, jäkla roligt namn by the way! 🙂

Godmorgon på er förresten. Ja, här blev det sent för mig igår, uppe ända till 23. WOOOOOOW. Vaknade halv sex och känner att det är en typ av sovmorgon, jag vet… jag är totalt muppig som vanligt. Idag jhar jag en sån där morgon när jag känner mig lite platt om magen (stor överdrift) och att jag är lite urlakad. Nu skulle jag vilja väga mig men VÅGFAN har slut på batter. Annat var det förr, ja när man hade en sån cirkel som aldrig riktigt stod still på någon siffra, man fick höfta sig till vikten. Den skulle i alla fall ha funkat nu. Men skitsamma, vägardag är på fredag så vafasen ska jag upp på vågen och göra.

Annars flyter det på bra att inte äta kolhydrater. Nu har jag snart kört strikt i 2,5 vecka och det är inte så svårt. Krävs bara en del planering men annars känner jag att jag är på banan. Igår var det kalas och då tog vi med oss Bountysar och käkade till kaffet. Vi satt och diskuterade träning igår oxå, jag är jääävligt sugen på att börja styrketräna lite nu. Promenaderna (nästan dagligen) jag gör är så jäkla halkiga dessutom och jag vet att det kommer pågå ett bra tag till. Ska nog kika runt lite idag och se var det skulle kunna funka. Ja rent ekonomiskt, tidsmässigt osv.

Nu ska jag snart väcka lilla familjen men först baka lite….

OOPSIES:

Ingredienser:
3 ägg separerade
1 dl (85g) philadelphiaost smaksatt
nypa salt

Gör så här
Vispa äggvitorna med nypa salt, hårt. I separat bunke vispa philadelphiaosten med gulorna och ev. tillsatser. Vänd försiktigt i gulorna i de vispade vitorna.

Klicka sex Oopsies på smord bakplåt och baka i 150 graders ugn c:a 30 min.

Världens bästa substitut för mackor!! Jag har mackcravings ibland men får jag bara min oopsie så är jag nöjd!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Dag 27 – Min favoritplats

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x