Promenad

70 minuters promenad idag. Gick och lämnade Milo
på dagis. Fasen vad jobbigt det var me ååh vilket
härligt väder. Det är bra att njuta av solen när den
väl är framme…. bra för våra lyckohormoner!

Precis ätit en lunch innehållande köttfärssås och sallad. Husbandet vilar en stund på maten och ska snart åka tillbaka till jobbet. Jag fixade ett litet projekt här hemma idag. Nåt jag tänkte på ett tag men inte vetat hur jag ska göra?! Ni vet det här med leksaker i TV rummet. Här hos oss är det ett stående fenomen, Milo leker hellre där vi är än i sitt rum, jag förstår honom. Självklart så vill man ju vara där alla andra är och håller till.

Sagt och gjort så åtgärdade jag det! Bilder kommer senare! Nu måste jag flåsa vidare, lite jobb som ska färdigställas och diskmaskin som ska fyllas/tömmas/fyllas/tömmas…. det tar liksom aldrig slut detta eviga fyllande och tömmande av diskmaskin!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Blöjbytes TIPS

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x