RUNKBehöver lite bilder på blommor, fick bli på blommorna jag handlade
tidigare idag, alla vet ju hur mina lik till orkidéer ser ut så.
Den här dagen har inte varit så kul!

Usch, har haft en pissig dag känner jag. Milobebis har haft värsta problemen att bajsa. Han får det ibland och då blir han så ledsen och skriker och svettas innan han får ur sig. Idag fick det lov och bli en sån typ microlax till honom så han fick ut det. 3 gånger har han bajsat efter det. PLUTTEN, fan man tycker så synd om honom så man vill gråta med honom. Men sen när han väl bajsat så är allt frid och fröjd. Vi satt länge i soffan efteråt, han satt i mitt knä och bara låg mot mitt bröst och vila. Han blev väl helt slut stackaren.

Sen har jag lite svårt att bestämma mig om min framtid, vill inte gå in på det så mycket men det är stora beslut som ska fattas och jag känner att jag inte orkar med stora beslut just nu! Sen kan jag väl känna att det inte flyter på direkt heller… Det blir inte riktigt som jag tänkt mig och då ledsnar jag lite och tappar gnistan!!! Har en sån dag idag, när allt bara känns jobbigt och kasst!

Jag sa det när husbandet kom hem idag:

* JAG ÄR FET OCH GÅR INTE NER I VIKT SÅ FORT SOM JAG VILL! Kämpar som en gris och jag är så förbannat otålig just nu, jag vill ju att det ska hända nu och inte om 4 månader. Ja ni hajjar. Sen kan jag tycka att husbandets våg gick och går mycket snabbare neråt, min sniglar och då lackar jag för att det är så jävla orättvist! Gammal kärring med tre barn går inte ner lika fort som en snubbe på 30 bast! SNARK!

* INGENTING GÅR MIN VÄG SÅ ALLT KAN DRA ÅT HELVETE. Jag brukar kunna bita ihop bra och köra ner skallen och köra lite till. Men sen får jag dom här dipparna när jag tycker att allt bara känns lönlöst och som att inget går bra. FAN för det!

Det måste väl vara jättekul att komma hem till en sån fru? Eeeeh… not!  Typ ”Heeeej hjärtat”….. o så står det en svettig fet finska med flottigt hår och håriga ben som gnäller om att hon är fet och har hängpattar och allmänt jävla oflyt i livet. Kanske inte så upplyftande och komma hem till!?  Nej…. men för det mesta är jag snäll, det är väl en jävla tur det, annars skulle man väl stå utan karl mitt i allt oxå. Just ikväll dock är jag inte snäll, just ikväll vill jag gömma mig under täcket och gråta en skvätt. Istället ska jag ta mig en dusch nu och raka dom här benen som inte sett en hyvel sen Sundsvall brann. Det kanske gör susen…. vi får se!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Egen risifrutti

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x