Vägar dag VECKA 3

Ok vägardag idag. Kan väl säga att jag är SÅDÄR nöjd med -0.5 kg IGEN, med tanke på alla uppoffringar och hur väl jag sköter min diet. MEN…. efter att ha oggat järnet nu i några dagar och faktiskt funderat på varför det går lite sakta kom jag fram till flera saker.

* Jag tappar ju vikt som jag ska, det är mellan 0.5 – 1.0 kg man ska tappa i veckan för att få ett hållbart resultat.

* Herregud, minus 3 kg på nästan 3 veckor (på måndag är det 3 veckor) är ju skitbra!

* Mitt vattenintag denna vecka har inte varit så bra som den var första veckan. 2 liter vatten ska det vara!

* Jag känner faktiskt, i ärlighetens namn, inte att jag gör jättestora uppoffringar med LCHF.

* NU ska promenaderna in, DAGLIGEN. Inte missa någon dag…. helst morgonpromenader som jag precis varit på. Det är otroligt skönt att ha det gjort för hela dagen och det bränner bra innan man ätit frukost. Tog pulsen idag, ligger på ca 130 slag/minut på mina promenader.

Sååå… nu ska jag försöka sluta klaga. Det finns inga genvägar till att bli smal, det GÖR inte det. Jag måste gå igenom det här hur jobbigt och segt det än går. Jag VET att denna diet funkar, det är huvudsaken. Jag mår bra och det är oxå väldigt viktigt!

Jag får mail från er läsare där ni berättar att ni blir motiverade av att följa min blogg och många av er har oxå startat LCHF diet!! Till er vill jag säga KÄMPA PÅ och GUD SÅ KUUUUUL att jag kan inspirera och motivera ER!!!

Hur går det för er vill jag veta? Ja ni som kör på med viktminskning och träning??

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

CLINIDERM tävlingen avgjord!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x