Åt helvete som slutar bra förhoppningsvis!

Det här är den jag pumpar på med 3 dagar i veckan. 5 i morse körde
jag igång. Det är skitjobbiga övningar och man känner verkligen att
hela kroppen får sig en jäkla omgång alltså, husbandet var med i
morse, ja så mycket har orkade alltså! 🙂

Den här har jag oxå tänkt mig att ge mig på. YOGA är bra och jag
behöver det säkert i mitt hektiska stressliv man lever emellanåt.

Pilatesövningar för magen. Det som är bra här att man väljer själv hur
hårt man orkar köra. Jag har typ obefintliga magmuskler så jag börjar
lugnt för att sedan öka.

När man sedan har svag magmuskulatur så innebär det oftast en stark
rygg trodde jag, men så är det alltså inte.
Sådär ja, det här är mina DVD:er som jag mörschar på med just nu.
Det är den uppe i toppen som jag ska köra nu i några veckor, sedan
ska jag variera varefter. SKITBRA och funkar kanon för mig just nu!

Trodde jag skulle bjucka på rosiga kinder efter min
promenad på bilden men det uteblev tydligen.

Ok, nu jävlar. Nu har jag nått den där väggen, den där ”går inte ner i vikt som jag vill” väggen. I morse var måttet rågat när jag tjuvställde mig på vågfan och den visade + 1,2 KG! SAY WHAAAAAAAAAAAAAAAAT???? Husbandet fick höra en sån jävla harang därefter. Jag vet att han typ ber till gud nuförtiden när han hör att jag tassar ut i badrummet för att ställa mig på vågen. Han hör hur det har gått bara på sättet jag kliver av vågen.

Allvarligt, jag har inte fuskat en fucking jävla sekund! Nåt är det som inte stämmer. Nånting är helt åt helvete tydligen för man bara KAN inte gå upp 1,2 kg utan att ha fuskat ärlset av sig. Jag har ju inte ens PMS, däremot ägglossning om nu det kan ha med saken o göra!? Men allvarligt, HUUUUR mycket suger det inte nu?! Hur mycket vill inte jag dra ner på ICA och kasta i mig 2 semlor på raken och peka ett stort jävla finger åt hela LCHF grejen?! Gissa?

GRÄNS!!!

Nu har jag i alla fall tagit mitt förnuft tillfånga och GOOGLAT fenomenet. Hittade en så jäkla bra artikel, skulle kunna säga VÄRLDENS bästa artikel för mig just i detta nu. Du hittar den ——-> Relaterade

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

TACK för tummar!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x