Milo ♥ Bad


Milobebis ÄLSKAR att bada. Det spelar ingen roll, hur kul han än har
så avbryter han allt för att springa till badet. Badet är bäst!!

Leken i badet är oftast den samma. Det är blåsa bubblor, det är hälla vatten med den gula skopan, det är att tvätta håret på barbien som vi kallar för mamma (tack för hon är riktigt snygg även om fötterna har lossnat och försvunnit). Sen är det kul när man häller vatten i huvudet på varandra och bygger bubbelstrutar på huvudet. Det här kan pågå drygt en timme, inga problem. Han är skrynklig som ett russin när vi kliver ur men han skulle kunna fortsätta en timme till, utan problem.

I julklapp så köpte vi såna badfärger som man kan måla på sig själv med. Nästa gång vi badar ska dom testas. Det kanske blir det nya roliga inslaget i badet och kanske förlänger badtiden ytterligare, jipppiiii säger mamma som oxå blir ett russin.

Tur att han gillar det, jobbigt annars. Däremot så är han rädd för att duscha, vi har provat några gånger men det går inte. Han är livrädd för duschmunstycket som sprutar ut vatten, det går bra i badet med duschen men det får inte komma fort. Långsamt rinnande funkar… Märkligt, och jag har ingen aning om varför?! Det är som båten han har i badet, den är han oxå livrädd för. Han skriker rakt ut så fort man tar ner den i badet. SÅ vi skiter i båten, även om den kostade skjortan och halva armen.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

3 tankar kring att bli äldre

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x