Relax and take a bath!

Som sagt så tog jag ett otroligt skönt bad igår kväll. Jag har kommit
på mig själv med att ALDRIG bada. Det blir det ändring på fr o m nu!
Det här fina badkaret kan du köpa ———> här!

Vet ni vad jag gjorde? Jo, direkt efter middagen igår så sa jag att ”Nu går jag och tar ett bad”, jag sket i disken och allt, bara gick raka vägen in i badrummet och låste om mig. Egentligen så ville jag bada av en anledning, jag hade joooordens ägglossning och vissa månader får jag så GALET ont att jag knappt kan gå ordentligt, den här månaden är tydligen en sådan månad.

I alla fall. Jag tände ljus överallt, släckte ner. Hade i badskum så det bubblade sådär högt och härligt och doftade underbart. Sen ska ni få höra vad jag gjorde. Jo, jag laddade hem en app till min iPhone. En relax app. Det är alltså ett ljud av vågor, sen är det lugn skön musik till det. Ämen, kan ni hajja?! Veeet ni hur skönt det var?! Sen jobbade jag lite med att hitta den där platsen i huvudet, den där sköna platsen som man har en bild av i sitt huvud. Ja ni vet när man mediterar, eller bara ska slappna av så ska man ha ett ställe i huvudet som man förlyttar sig till. Kan vara en paradisö, det kan vara ett skönt rum eller kanske en massagebänk. Jag utvecklade den platsen lite igår. Nu har min plats LYX i överflöd minsann, sen har jag barnen i välbehåll på en annan ö bredvid så att jag kan slappna av helt och hållet. Min plats funkade inte med barnen kvar i Sverige så igår modifierade jag det lite, mina närmaste… ja mamma o pappa, syrran och husbandets mamma o pappa var på ön bredvid och tog hand om barnen. Då blev min plats ännu mer avslappnande minsann!

Efter att jag badat så hällde jag upp nytt vatten åt husbandet. Nya bubblor. Sen hämtade jag honom från vardagsrummet, Milo hade inte somnat än. Sa till honom o följa med. Sen la jag ner han i badet, satte på appen och sa ”Be prepared for 20 minutes of paradise”, gick ut och stängde om honom och nattade Milo.

TIPS TIPS TIPS om ni har iPhone. Ladda hem en app som heter RELAX SEA och så lovar ni som jag att vi ska bada oftare och förlytta oss till det där stället. Jag ska försöka bada 2 dagar i veckan har jag bestämt, igår var den första för den här veckan! Är du stressad, ledsen, orolig eller bara en småbarnsmamma/pappa så GÖR DET. Jag badade i 30 minuter och kände mig såååå avslappnad och lugn efteråt, batteriladdning på hög nivå!

Nähä, nu väcka familjen och göra frukost!

Ha en fin dag alla! Och ta ett bad ikväll!!! Ett skönt avslappnande torsdagsbad!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Trött, tröttare, Nina

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x