Promenad SCHEISSE tidigt

Vaken sen klockan 4. Somnade 9 så jag antar att
mina 8 timmar numera är 7. Vaknar av mig självt
och somnar inte om så att jag……

….skiter i det här, klär på mig och tar en promenad nu! När jag sen kommer hem ska jag köra mitt träningspass, ska väcka husbandet oxå. Han ska börja träna nu säger läkaren.

Vi var där igår och fick ett utlåtande angående hans rygg. SOm det ser ut JUST NU så kommer det inte att bli någon operation. SKÖNT kan jag känna, usch…. gå in och rota bland nerver och skit gör mig jätteorolig. Nu verkar det som att hans rygg repar sig som den ska, dickbråcket finns fortfarande kvar men det verkar som att det är på väg att läka ut. Om 4 veckor ska han ringa läkaren igen, är det fortfarande en nervirritation som det är nu så tar vi ett nytt beslut då, men det ser i alla fall ut att gå åt rätt håll. Wieeeee…..

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Bad hairday!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x