Efterlysning HENRIKSDALS sitsar?!

Henriksdal heter den här stolen från IKEA. Eller
själva stolssitsen heter det. Jag vill ha såna till
mina köksstolar!

Javisst, energin var återigen överflödig i fredags vilket gjorde att jag målade om vårt köksbord. Det blev vitt och det kändes som hela köksdelen fick ett sånt jättelyft! Nu är det ju så att våra köksstolar är såna där skinnimitations stolar, med brunt fuskskinn. Det känns som om dom förstör hela skiten nu.

Ringde mamsen som jag vet har sytt såna här, nämen…. då hade hon kasta sina för hon ruttna på dom! WHAT? Nu är jag på jakt då med andra ord. Vet nån om dessa finns att köpa separat på IKEA och vilket IKEA i så fall!???

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

LCHF snabbmat!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x