Ge mig en ATTRACT!

Vill haaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Just nu står en sån här ganska så högt på min önskelista. I morse var det seeeegt att ge sig ut på promenaden. Det tog emot så jag ville gråta en skvätt men jag paltade på mig kläderna och gav mig ut i kylan. Det som är svårt är att veta hur fan man ska klä sig varje dag. Oftast blir jag för varmt klädd, inte kul och svettas som en häst efter bara 10 minuter. Kan ju inte klä av sig heller, typ lämna jackan på backen och fortsätta är väl ingen vidare idé!

Sen är det ju så att jag är rädd oxå. Jag försöker gå där det är upplyst och befolkat. Men det ÄR inte så många ute och far vid fem halvsex på morgonen. Möter jag sedan någon som ser lite suspekt ut så sätter hjärtat igång och slå fort och jag knyter nävarna och tänker att jag ska slå så hårt jag kan och sen springa så fort jag kan.

I morse klurade jag verkligen på hur jag skulle få råd till en sån här. Det var ju synd att pengarna man vann hade ”viktigare” håll att stoppas i. Det skulle ju ha vart så FETNAJS med en sån här hemma. Det skulle bespara mig så himla mycket. Men…..

….vad är väl en bal på slottet! 🙁 Jag intalade mig oxå på morgonens promenad att det var så JÄVLA BRA med frisk luft, att det var MYCKET BÄTTRE än att stå inne på ett band och gå. Ja, så… då har jag intalat mig själv det!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

”Jag ser som en hök” hälsar Milo. Idag lyc…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x