Projekt uppmjukande

Kärlek ja, herregud i gatan så mycket kärlek man känner för sina barn.
Det finns inget som slår det, inte ett jota!
När man sen ser att ens bebis
har jobbigt med nåt och är förtvivlad så går ju nästan hjärtat sönder….

Vi har ätit, diskat och badat Milobebis. Han struttar omkring i sin lilla LARV pyjamas och är lite kvällsgnällig sådär, ni vet trött och orkar ingenting men vill orka. Han tar tag i lastbilen men orkar inte gå med den framåt, han ligger på golvet och kör sina bilar men det är liksom inte så kul som det brukar vara. Det är då man vet att det är dax att sova så snart ligger han och nannar för kvällen. Vårt lilla hjärtegryntroll! ♥

Ni vet vi med alla våra projekt? Ni vet ju att vi körde projekt blaskvälling. Det var ju mer eller mindre en succé som gjorde att vårt barn började äta på ett annat sätt dagtid, och sover lite bättre nattetid. Vi är långt ifrån i mål där men man får vara glad för det lilla.
Nu måste vi ta tag i nästa bit. Milo är stenhård i magen oftare och oftare nu. Det är RAMASKRIIII när han ska bajsa och det känns som taket ska ramla ner, så ledsen blir han. Allt började med att han en gång var hård i magen, så hård så vi fick använda Resulax som är ett slags lavemang som lämpar sig för barn. Nästa gång han skulle bajsa så var han så iniskogens rädd för att trycka på så han vandrade omkring som en bajsnödig hund som inte får skita. STACKARS våran lilla kille!!! 🙁  Han skakade i kroppen verkligen.

Nu när jag läst mig rödögd på allt som har med förstoppningar och hårda magar att göra hos barn konstaterar vi att Milo typ bara äter sånt som han blir hård i magen av. NO GOOOOD! Därför så måste vi ändra det totalt nu, inte sååå lätt med ett barn som inte tycker att det här med mat är det roligaste som finns! Vi är ju överlyckliga för minsta lilla han äter liksom. Dock så måste vi köra på med projekt ”bli lös i magen nu!”

Messmör och lite rapsolja i vällingen på kvällen. Frukt i form av päron och äpplen, INTE bananer som Milo älskar. Jag har köpt juice från Nestlé som är till för barn som är gjord på päron. Yoggin på morgonen försökte jag byta ut mot gröt men det var ingen hit. Sen ska man hellre ge potatis än pasta, pasta är förhårdnande. Milo ÄLSKAR pasta. Nåväl, ÄLSKAR betyder typ ”Det är ok att äta pasta” i Milos mått mätt. Ris är tokförhårdnande, Milo är galen i Risifrutti, fortfarande i Milos mått mätt. Köpte mannafrutti som han fetrata, BLÄÄÄÄÄÄ. Katrinplommon pure typ HATAR han oxå, han kräks nästan av det. Har letat efter liknande juicer men hittar inte.

Ja… så sitter ni på fler huskurer så får ni gärna dela med er! Nu har han i alla fall bajsat varje dag de senaste 3 dagarna, bara det är en framgång.

Nähäpp, nu räcker det med skitsnacket för idag. Jag ska först duscha och sedan sätta mig bredvid min man i soffan och hoppas på att jag orkar vara vaken så jag får njuta av lite TV kväll. Imorgon är det upp tidigt för att träna lite, halsontet börjar ge med sig så då kör vi på igen!

Ha en trevlig kväll hörrni! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

LCHF – Veckomatsedel

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x