Melodifestival 2011

Jag gick på´t. Var på ICA i morse och där stod den
här blanka saken och glittra när jag stod i kassan.
Schlager bibeln. Och jag som varje år säger att jag
ska sluta titta…. snark, så var det med det!

Startfältet på den första deltävlingen på lördag har vi här!

Och så paret som ska leda det hela. Rickard diggar ju jag….. men den
andra har man ju inte direkt sett i såna här sammanhang. I alla fall
inte som programledare! Vad tror ni om dom här 2?

DILBA
SWINGFLY
JENNY SILVER
DANNY

Där har vi några i startfältet. Jag som varje år lackar ur på det här programmet och säger att jag aldrig mer ska titta, sitter här med lite längtan i magen. Längtan till lördag när jag ska få se detta Melodikalas som drar igång! Jag har redan sagt till husbandet att jag vill dra till med en 3 rätters LCHF meny på lördag för att fira lite.

Jag vet inte vad som hänt, har jag blivit tant på allvar nu eller vafasen händer? Planerar in det och liksom spetsar öronen när jag hör något om detta på radio eller TV. Jag måste ha minne som en guldfisk. Men nu ser jag i alla fall fram emot detta, ska bli sköj och få bänka sig framöver för att se det här.

Hiss eller diss på melodifestivalen?? Ska ni titta?

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ketos stickor

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x