Lyckades med mina OOPSIES!Hörrni, idag lyckades jag ÄNTLIGEN med mina Oopsies. Har verkligen
funderat över vad det är jag gör för fel eftersom dom blir alldeles
platta och så svåra att ha på smör på.

Har precis intagit en jättegod frukost i form av oopsiebröd med smör ost och gurka på, till det en stor kopp kaffe. Jag struntade i veckomatsedeln idag eftersom jag var så sugen på ”bröd”! 

Dessutom så LYCKADES jag idag. Dom blev precis sådär fluffiga och stora som jag vill ha dom och som jag sett att andra får dom! Nu är det så att jag nog inte vispat äggvitorna tillräckligt hårt. Idag jävlar i min lilla låda vispa jag exakt 5 minuter som man ska, sen vände jag ner äggblandingen försiktigt och sen klicka ut på bakplåtspappret.

PERRRRFA!!! Och så jäkla gott!

Nu ska vi titta på WALL STREET 2. Sen iväg på Elliots hopptävling, idag är det dax för den där finalen jag pratade om tidigare. Sen måste vi nog njuta lite av vårvädret, ser i alla fall ut som vår här inifrån! SKÖN SÖNDAG!

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Milo i badhuet

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x