MåndagModevisning a la Milobebis. Äntligen kan jag känna, han är nämligen
totalt ointresserad av att klä på sig själv. Detta är helt klart en början!

Ett sent inlägg denna måndag. Jag har haft en fixar och donar förmiddag. Har ju känt mig lite krasslig i helgen, dessutom var jag ju lite bakis i lördags. Man blir helt klart mer bakis av mindre dryck med LCHF, vilket är skit eftersom jag hatar att vara bakis. Det är verkligen vidrigt och sånt slöseri på dagar!

Idag fick jag i alla fall lite enerig tillbaka och satte igång och pimpa lite i Elliots rum. Det har känts så tomt därinne på nåt sätt så idag satt jag upp lite hyllor, tecknade en hästtavla och satte upp lite mysbelysning. Milo har kollat bolibompa på TV:n under tiden. Det är faktiskt lite nytt, att han intresserar sig för annat än TV reklam, vilket hittills varit höjdaren. Nu är bolibompa riktigt kul så tack barnkanalen för att ni sänder lite kul för mindre barn under dagtid. Milo är ledig från dagis på måndagar och fredagar. Måndagar brukar vi vara på öppna förskolan men idag var det stängd så idag blev det hemmavid.

Annars känns det som en grå måndag, riktigt jäkla skittråkigt faktiskt. Måndagar är ju ena riktiga suuugdagar. Läste nåt om nån storm som skulle komma in oxå men det kanske inte var här, det var nog längre ner i landet.
Jag ska nog fortsätta fixa dona lite medan jag kan och medan Milo tycker bolibompan är kul, det brukar inte hålla i sig sådär långa stunder direkt. 🙂 Passa påååå….

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Milo dammsuger!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x