Halvnaken karl

Looki looki vad Niiinisen bjuckar på denna mrogon! En halvnaken karl
såhär på Onsdagsmorgonen!

Ja, egentligen vill jag bjucka på själva bollen under honom. Vi har skaffat oss gummiband i 3 olika styrka och sen den här bollen dåra. Dessa attiraljer ingår i styrkeprogrammet som jag kör. Nu hände nåt igår under mitt pass tror jag för jag har GALET ont i höger fog. Alltså fogarna, ni vet ”gravid-få-foglossning-i-ljumskarna” ont. Det strålar ner i benet dessutom och jag haltar. EN barnmorska sa till mig förut att såna här problem kommer kunna uppstå LÅÅÅNG tid efter man fött stort barn. TUPPEN JAG tjoar jag på det. Jag kan inte promenera för mycket, då får jag det. Sen kan jag tydlligen inte styrketräna för mycket för då får jag det. Så, då vet jag det. Men attiraljerna har jag nu i alla fall. Vi kör på igen när detta skit har släppt!

Har precis vart och lämnat av barnen på skolan och dagis. Ska sätta mig och jobba lite nu, har en hel del som ska färdigställas. KUL! Fint väder är det ute oxå, kanske njuta lite av det. Sen är det dax att handlas igen, kylen börjar gapa tom och tonåringarna är hemma, ingen bra combo det. Tonåringar måste få sin limpa, sin oboy och sin yoggi. Annars blir tonåringarna inget kul att tas med! 🙂

2
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

UTVÄXT

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x