5 årig förlovningsdag!

Idag för 5 år sedan friade Tony till mig. Det var en fredag, jag hade precis städat
klart vår lägenhet och skulle hoppa in i duschen när han ropade….

…. ”Niiiinaaaa, koooooom”.

Lite halvt irriterad gick ned till nerevåningen och frågade vad han ville?

”Jag behöver prata med dig, sätt dig” säger han.

Hjärtat i halsgropen sätter jag mig och undrar vafan han har gjort? Blir faktiskt förbannad. Jag tror det värsta….

”Det är en sak jag behöver berätta för dig, jag har försökt så många gånger men inte klarat det!” säger han lågt.

Jag flyger i taket, hjärtat rusar och jag känner att jag vill kräkas. Han har varit otrogen! Han ska UT den jäveln! Vilken jävla idiot… fuck him! Hur ska jag berätta för barnen? Han har pajjat allt! Hur fan kan han? Vem är hon? Varför? Bla bla bla… går mina tankar runt.

”Men vafan är det då säg nu?” utbrister jag!

Han börja babbla en massa om att han varit kär i mig sen första gången vi sågs, att jag var kvinnan i hans liv…

Jag tänker här att han ju måste vara en total idiot alltså, ska han göra slut och berättat att han knullat en annan på det HÄR sättet. Min hjärna fattar verklligen inte, tills han….

…ställer sig på knä på golvet. Gräver i fickan och tar upp en liten låda med en helt underbar ring i vitt guld och säger:

”Vill du gifta dig med mig?”

Jag small av totalt, jag grät, jag skrek och jag skrattade, allt på samma gång.

”JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA” fick jag fram!

Det blev en mysig kväll med gott att äta, gott att dricka, ringa runt till nära och kära oc berätta att vi skulle gifta oss i Augusti. Det kanske roligaste av allt var att det stod den 14/2 2006 i ringarna, men Tony orkade inte hålla sig ända till den 14:de… så det blev den 10:nde. Det ringar in honom totalt som person, precis så är han min älskade man.

LOVE U BABY!

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

SKIT så TRÖTT

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x