När vintern kom…….IGEN!

Utanför vårt fönster!


Strax innanför vårt fönster ser det ut såhär. Snön har klättrat upp på
fönstret och värre ser det ut att bli då det fortfarande snöar!

Godmorgon mitt i vintern!! Kliver upp denna morgon och märker
att utanför vårt fönster är det full vinter igen! Det är sån vinter som det
ska vara strax innan jultomten kommer.

Godmorgon FREDAG! Härliga härliga fredag. Igår kväll blev det inget bad efter middagen utan raka vägen ner i soffan och så somnade jag som en stock. Tror att klockan kan ha varit sju! Jag behövde det, jag behövde det riktigt ordentligt efter veckans misslyckade försöka att hålla sig vaken på kvällarna. Ja DET lyckades jag med men inte att sova på morgonen. Men så igår somnade jag som jag ”typ” brukar och sov till halv 4, då ville Milobebis ha sin välling. Då får jag ihop en jäkla massa timmar sammanlagt och så blir jag som en ny människa.

Ja vintern är tillbaka, just som jag tyckte mig höra lite fåglar kvittra på  morgnarna och vårkänslan naggade mig lite i kanterna. OK, sen hände nåt! Fåglarna satte morgonkvittret i halsen och flydde till Bangladesh och min vårkänsla kröp in i mitt innersta och drog täcket över skallen. FUCK vårkänslor. Dom är borta, kaputt, over and out! Så nu känner jag lite att jag ska sadla om. Jag tänkte att jag sadlar om totalt till att tänka vinter. Tänkte jag skulle kika på en weekend i fjälltrakterna och se om vi kan få till nånting. Jag tänker VINTER nu istället för VÅR. Man blir bara så besviken och i själva verket är det rätt naivt att tänka vår mitt i februari om man ska vara krass.

Men hörrni, nu ska vi inte hänga läpp för det! Idag är det FREDAG och helgen är här. Upp med mungiporna och på med pälsmössorna. Nu KÖR VI VINTER ett tag till! :))

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Dukat för lite torsdagsmys. Dagen till ära…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x