Kärlek till er!

Idag är det alla hjärtans ♥ dag hörrni! Idag står det att vi varit förlovade i 5 år i ringarna! 🙂 Ni vet ju storyn bakom det… Hoppas ni alla får en massa kärlek idag och glöm inte att berätta för era nära och kära hur mycket ni älskar dom!

Jag startade dagen med att väcka mina barn med pussar och kramar och säga hur mycket jag älskar dom. Sen plockades frukosten fram. Jag åt turkisk youghurt med kokosflingor och vaniljpulver. Till det blev det en finncrisp med 1 ägg på med mayyo på. Sen en stor kopp kaffe med grädde. MUMS!

Efter frukosten fick barnen njuta av dessa godsaker här ovanför. Min moster kom över med dom i helgen och tyckte vi skulle mumsa på dessa på alla hjärtans dag. Sen var mamma med oxå, hon hade köpt 6 semlor!!!!!!!!! Jag fick ju tacka nej dåra och det kändes förjävligt faktiskt, jag verkligen ÄLSKAR semlor ju! Måste måste göra LCHF semlor i veckan innan jag fan smäller av. Inget fusk här inte… Barnen blev lyckliga i alla fall! 🙂

Nu måste jag sätta igång och rodda ihop denna dag. Det är ledig dag för mig och Milo. Det innebär öppna förskolan, lite handla och sen är det väl nästan kväll igen! Stora barnen åker till pappa idag så ikväll kommer det kännas sådär otäckt tomt hemma, men vi får slå på lite mys framför TV:n, lite alla ♥:ns dag mys!

Hoppas nu att ni alla som läser här inne hos mig får en alldeles underbar alla ♥:ns dag med massor med kärlek. GE massa kärlek så får ni garanterat tillbaka lite kärlek!

PUSS & KÄRLEK till er!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Idag har vi fotografering här hemma!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x