Pojkmamma

I morse satt vi vid vår webcam och lekte. Milo älskar och sitta och
vinka till sig själv. Han skickar oxå slängpussar och gapflabbar åt
bilden där inne i datan.

Idag har Milo på sig sin favvotröja. Det är bil och buss tröjan. Ska det redan börja? Ja det här med att man själv vill bestämma vad man har på sig? Idag har han gjort det i alla fall. Det är den här och sen är det hans traktor tröja som är favvisarna. Traktor tröjan är lite kul för det står att han är traktor förare på den. 🙂 Haha, ja precis så ”TRAKTOR FÖRARE”.

Undra hur det är att ha tjejer? Dom är väl kanske 3 resor värre med kläder och sånt? Eller? Jag har ju aldrig haft en tjej så jag vet inte. Jag minns att jag var lite nervös för att Milo skulle vara en tjej. Det kändes som att om det blev en tjej skulle inte jag veta hur jag skulle ta hand om den. Hur gör man rent en bebistjejpulla liksom? Min syrra bytte jag ju blöjor på men det har man ju för fasen glömt bort för längesen! Det känns som att bebistjejpullor måste vara jättesvåra att hålla rent? Massa håligheter bland allt bebishull att hålla ordning på? Det är så mycket lättare med bebispojksnoppar. Dom är ju utanför kroppen och inte en massa håligheter liksom. Sen är ju tjejbebisar och killbebisar så olika. Tjejer är ju oftast så mycket tidigare med det mesta, prata, gå och lära sig pottan och sånt. Säger inte att det ÄR så alltid men oftast. Jag skulle väl inte ens hänga med i svängarna! Sen märker jag på mina väninnors tjejer att dom är så försigkomna. Dom ska hjälpa till med allt och mycket det här med KAN SJÄLV. Milo har typ börjat ta på sig mössan själv, thats it. Så var Thedde och Elliot oxå. Finns inget sånt intresse liksom.

Jag är nog en typisk pojkmamma, har ju ALLTID sagt att jag bara kommer få pojkar och så blev det verkligen. Jag minns en gång när jag precis hade fått Milo, då var det en kvinna som berättade att hon hade 3 pojkar. Hon frågade hur många barn jag hade och vad det var för sort? Berättade att jag hade 3 pojkar.
”Ja tänk att det förstod jag, jag såg det på dig. Tänk, du kommer aldrig att få konkurrens och din röst kommer alltid att vara mest hörd!” sa hon till mig. Lite festligt sådär pojkmammor emellan. I vår släkt hade det inte fötts en enda pojke på evigheter när jag fick Thedde, sen öste jag på med 2 till…

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Gårdagen

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x