Brud i vår?

Suttit här och kikat runt lite på nätet….. jag faschineras av bröllop. Mn egen bröllopsdag var en utav det absolut bästa, häftigaste, känslomässigaste, mest omvälvande och roligaste dagar jag haft! Det var såååå kul och jag rekommenderar alla i hela världen att gifta sig! 🙂 Dessa klänningar hittade jag på

Jag gör alltid så att jag bokar in en provsminkning 2 veckor innan det är dax. Att göra en brud samma dag som hon ska gifta sig utan att ha träffats innan är ungefär likamed KATASTROF. Neverna är på ytan och hon är hispig, eller så känns hon nästan sovande och lite likgiltig. Det är faschinerande hur olika kvinnor reagerar inför sitt eget bröllop och hur nervositet påverkar en. Men i alla fall….vi träffas alltid 2 veckor innan och går igenom färger på blommor, klänningen, blivande makens kläder m.m. Jag sminkar bruden i färger hon känner sig komfortabel i men det händer att jag får henne att gå utanför det vanliga ramarna. Just för att hon ska ha en känsla av att hon är otroligt vacker och kanske sminkad som hon i vanliga fall inte är, DET ÄR EN STOR DAG. Jag brukar oxå gå igenom lite hud innan så att man kanske toppar formen på sin hy till det är dags för bröllopsdagen. Vi brukar kunna noppa brynen till en bra och framhävande form oxå, för att noppa de få strån som vuxit ut till den stora dagen. Det här med färg på sitt bröllop är intressant. Många är nog inne på  jordtoner/naturligt denna dag men jag kan ärligt säga att fler och fler numera väljer färger som syns! Jag har sminkat många brudar i klatschiga färger som turkost och limegrönt och hon har känt sig JÄTTEFIN och så glad att hon vågat gå utanför det vanliga bruna/beiga syndromet. Sen är det självklart så att en del blir supervackra i vanliga brun/beiga färger oxå.

När vi sedan är klara med sminkningen (ibland håret, jag gör även bruduppsättningar) så är den största höjdpunkten att få se henne kliva i hennes brudklänningen och se det färdiga resultatet. Jag vet inte hur många gånger jag stått där med tårarna rinnande ner för mina kinder. Att få se henne titta på sig själv i spegeln och riktigt se den där genuina känslan hon får när hon verkligen känner sig såååå vacker. Det är så äkta och jag ÄLSKAR att se hennes blick just i de ögonblicket. När hon tycker hon är vacker! Det är inte så många gånger de flesta kvinnor känner sig på riktigt VACKER!

Nu under våren hoppas jag verkligen att brudarna jag ska sminka tillåter mig att dela med mig av bilder här på bloggen. Jag kommer att ha med mig systemkameran så att jag får till fina bilder av just det ögonblicket. När hon ser sig själv…. ååh, jag längtar riktigt!

————————————————————————————————————————————

PS: Är det så att du ska gifta dig eller känner nån som ska gifta sig och vill ha en bröllops makeup så tipsar jag om mig själv såklart! 🙂 Mejla mig bara på niiinisbloggen mailen och gör en förfrågan!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Är dagis farligt?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x