Hallå där ute i söndagssverige!  En bild f…

img_6683 (MMS)

Hallå där ute i söndagssverige!  En bild från igår på min kompis Satu och mig. Kul igår var det och när hon är med kan man inte ha tråkigt! Inte bakis alls dock! Vi var hemma decent tid och sen sov vi ända till 9 i morse! LYXIGT!! Hittills har dagen varit händelserik må jag säga. Hämta Milo, åkte till kusin Anton som fyller 10 idag, Milo brände sig på deras kamin (som han aldrig annars går i närheten av) efter att ha tagit emot sig vad vi tror. Gråt i 1,5 timme med blöta kalla trasor lindade runt lilla handen. Nu har han ÄNTLIGEN lugnat sig då det säkert lättat efter massa kyla och Xylocain salva på. Huuuuuuuuuu!!!!! Lilla lilla hjärtat! Själv ligger jag här och ser ut att va gravid i 5:e månaden, drack öl för första gången igår sen LCHF starten som såklart är fullproppat med kolhydrater. Magen är i uppror och gör ont. No more beer… Nu filmmys i soffan!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

I väntan på vänner…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x