Mamma/Son dag

Här ligger Elliot och sportlovsslappar. Det är en
tischa på och håret står åt alla håll fast klockan är
över halv ett på dagen.

Idag har jag väl i stort sett bara tagit hand om Milo. Jag har hunnit fylla diskmaskinen oxå och värmt på lite käk åt oss oxå. Det blir inte så många knop gjorda när Milosbebis är sjuk. Det märks på hela atmosfären ändå att det är sportlov. Jag önskar vi hade kunnat glida ner för nån fin backe i fjällen just nu. Tagit oss ner till afterskin sen, sjungit med i alla låtarna och stått och hoppat oss svettiga i våra skidkläder så ungarna hade fått skämmas ögonen ur sig! Sen åka till fina stugan för att avsluta med lite middag, ett glas rött, bastu och kortspel med såna där röda mosiga kinder efter en hel dag i backen. Ååååh, det hade varit sååå mysigt. Hela familjen….

Nu åker grabbarna till Björnriket över påsken och Elliot ska dessutom åka med sin mormor och morfar till Mora i helgen för lite skidåkning, dessutom har Thedde besökt en backe straxt utanför vår lilla by här ett antal gånger redan. Just nu är han på lite innebandyläger inför distriktsuttagningarna…  så dom får nog sin beskärda del ändå. Men jag vill OXÅ ju… 🙂

Dock så har Elliot och jag bestämt att vi ska ha en Elliot och Mamma dag nu på sportlovet. Bara han och jag en hel dag. Vi ska först börja med frukost på IKEA och sen strosa runt där, sen ska vi äta lunch på IKEA oxå. Allt enligt Elliot. Sen ska vi åka runt och titta i lite butiker. Sen ska vi åka hem och ha spa eftermiddag. Vi ska göra fotbad och sen göra ansiktsmassage på varandra. Sen ska vi avsluta med att baka nåt ihop och göra nån god middag som vi ska mysa med. Just, ja, sen ska vi prata massor har han bestämt oxå. Är det nåt som Elliot är riktigt bra på så är det att prata. Å jag med, så vi lär ha att göra den här dagen! 

Låter URMYSIGT tycker jag. Nu hade vi tänkt ta detta nån dag när Milobebis var på dagis men eftersom han är sjuk nu så vet vi inte riktigt. Vi får försöka lösa det i helgen annars. En Elliot/Mamma dag blir det i alla fall under veckan!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Rabattcheckar?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x