Go hippie?

Ni har säkert inte missat den lilla vårkatalogen från HM som trillat ner i brevlådan i dagarna? Jag blir inspirerad att totalt GO HIPPIE i sommar. Avslappnat, skinn, denim och svala färger.

Hörrni, fasen va goa ni är, pepp kom in direkt när jag behöver det! När man sen tänker på att vi faktiskt närmar oss sommaren även om jag var ute för första gången på 3 dagar och mitt ansikte blev till porslin, FUCK vad kallt! Jag fick en chock på riktigt! Lungorna fylldes av iskall luft som verkligen kändes isig! Var ute i 20 minuter sen var det nog!

Anyway, när sommaren sen kommer ser jag mig själv gå klädd i den där långa klänningen med sandaler i brunt skinn och en fransväska. Helst skulle jag vilja ha hela min arm smyckad av fina vackra blommor i tatueringsform, men det får bli sen nångång. Men det är vad jag ser framför mig. En varm eftermiddag i storstadshetsen på väg till en AW ser jag mig i den kortare denimklänningen, dom träskoinspirerade skorna, fransväskan och sen den underbara virkade västen över.

Klänningen med spets skulle jag vilja ha träskor till och kanske linda remmen runt huvudet med lite hippieaktiga lockar….. o så fransväskan. Den bara måste ja ha… URSNYGGT!

I wanna go hippie this summer!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ljusnar det nu eller?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x