Här ligger jag mitt i natten…. Milobebis…

img_7794 (MMS)

Här ligger jag mitt i natten…. Milobebis har varit riktigt hängig på eftermiddagen så jag har bara tagit hand om honom. Han hämtade sig lite mot kvällen och var uppe och lekte lite, SKÖNT! Nu ligger han här bredvid mig och svettas ut feber…igen! Han fick en Ipren supp för en halvtimme sen så den förbannade febern släpper så han får sova. Han vaknar till stup i kvarten och ropar på mig så det blir nog inte mycket sömn. Lilla hjärtat, halva dagis är sjuka i samma åkomma. Ingen kul bacill dom fick till lilla dagis! En får hoppas man står emot och håller sig frisk. Sov gott alla och hoppas ni oxå håller er friska!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Att bero på IKEA…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x