Fredag!Ja, såhär stojjigt blev det i soffan igår. Min lilla plutt
piggade otroligt nog på sig bara några timmar efter
sin första dos penicillin!

Godmorgon fredag! JIPPIII! Äntligen så börjar den här veckan, som inte varit så kul faktiskt, att lida mot sitt slut. Äntligen. Skulle inte orkat med en enda vardag till tror jag. Det började med Milos brännskada i Söndags, fortsatte med skyhög feber och förskylning för honom på måndagen + att jag fick det där jävla skitbeskedet. Det kulminerade ut i ett läkarbesök för Milobebis del igår där det konstaterades öroninflammation och halsfluss. Inget mer liksom?? Konstigt att inte taket rasade in och ett träd föll över bilen! Fakstiskt så har en favvoljusstake pajjat så lite otursvecka har det varit, helt klart.

Få se om den här dagen blir bättre? Jag har varit vaken och jobbat med min hemsida sen klockan kvart över 4 i morse. Milo sov till 8.15 denna morgon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Han har sovit som en kung inatt, det var verkligen helt sjukt vilken skillnad det blev från natten till igår. Han har bara vaknat för välling 2 ggr sen har han sovit, utan att vara ledsen det minsta! TACK GODE GUD för att vår bebis äntligen får bli frisk. Han måste ju vara så sjukt trött efter denna tuffa febervecka som det blev för honom. Han har ju knappt sovit alls liksom. Nu hoppas vi han tar igen sig i raketfart.

Dagen bjuder nog på Milos första vagnpromenad sen han blev sjuk. Det har tinat upp ute och man förfryser inte röven av att bara gå utanför dörren. Jag har lite viktiga ärenden som ska fixas på eftermiddagen. Sen ska jag helt klart städa loss lite. Ut med bacillerna, vädra, torka golv, damma, dammsuga och fräscha till allt som känns SJUKT. Det blir som ett hölje av sjukdom i hela hemmet. Ska vräka på med Ajax Orginal som är min favvo i städväg. Ska göra ett inlägg om sånt här senare tänkte jag, jag har totalt gått på reklamen och är i chock över hur bra det faktiskt var!

Kvällen bjuder på fredagsmys framför TV:n och lets dance, HEJJA FRANK ANDERSSON och förhoppningsvis får vi ihop nåt gott att äta till. Inget fusk, bara LCHF as usual!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Visst fick vi en stunds mys i soffan! Vår …

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x