FUCK

God jävla morgon! FAN, hatar måndag,
hatar a-kassan, hatar hatar hatar!

Den här morgonen började ju så bra. Jag gav mig ut på en skön morgonpromenad med bara 4 minus. Underbart och jag ångade på i skön takt. Hemma så blev det frukost. Vi kör på med LCHF, lite striktare…. om det nu går, men lite hårdare med att tänka feta produkter i form av avocado m.m. Skitsamma….

Sen blev det dax att gå igenom skörden av alla to do lists…. Jag har ju försökt att gå med i en a-kassa under en längre period. Men den här jävla a-kassan verkar vara totalt ointresserade. Jag är nu med, men alla kompletteringar som ska med får vem som helst att tappa fattningen. Är dom totalt efter? Fattar dom typ ingenting eller? O så ljuger dom! Frågar man senast i torsdags om dom nu har ALLT dom behöver i blankett väg och dom svarar JA, och sen får man ett brev om att dom saknar en blanket. Ämen då ljuger ju nån eller så är dom nonchalanta och skiter fulla fan i dig.

Så nu har jag fultjurat på morgonen här, jag har skrikit och jag har skällt ut stackars telefonister. Det är ju inte hennes fel liksom men vem i helvete skäller man ut? Under tiden står Milo bakom mig och vill ha uppmärksamhet och jag känner hur det ryker ur mina öron. Hur jag känner att snart drar den där droppen över som gör att jag flippar ur totalt.

Jag är ARG just nu så jag kände att jag måste in på bloggen och skriva av mig, det brukar lätta då. Men inte nu. Jag kokar över och vill slå nånting. FAN… jävla idioter, a-kassa…. go fuck your selves! Har totalt tappat tron på er. Klockan 9 får ni ett samtal från mig och då jävlar ska ni få veta att ni lever!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Gårdagen och Melodifestivalutlåtande

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x