När kommer våren?

Satt tidigare och tittade på bilder från i somras. Finns det någonting
man längtar så hårt efter just nu som sommaren? Troligen inte, inte
här i alla fall. den här bilden kan nästan få mig att gråta av längtan!

Dagen har gått och vi har tvättkväll, det är så jävligt att tvätthögen vuxit upp till taket på nolltid igen och det är dax att ta tag i det hela. Vi skulle tvättat i lördags men jag mådde ju pissigt då så det fick skjutas på tiden. Mer än nån dag går inte, sen är det stopp. Det måste tvättas. Men jag lever på känslan man får efteråt, den är riktigt najs tycker jag!

Nåväl, nån som längtar till sommaren? Säg tuppen JAAAAAA!!

Jag är så inihelvetes trött på denna vinter nu. Jag behöver sol i min själ, jag behöver sol på min genomskinliga hud som skiftar i blått. Jag vill ha ljumma kvällar på vår balkong, jag vill ha Milo i en liten tischa och ett par shorts. Jag vill se hur Thedde fått sin första bränna på näsan, hur Elliot får sin så bruna rygg han brukar få. Plaska i vattnet, tänka grillalternativ till kvällen, vilket vin till köttet, en vin och sprite på en uteservering…eller en kall öl…eller bara en kall cola light. Jag vill se husabndet njuta av solen som bara han kan… i timtal…. så man ruttnar till slut och skäller ut han och säger att han är onormal som kille när han vill sola 8 timmar i sträck! 🙂 Ahhhh…nu skulle han få sola oavbrutet i 2 veckor om han ville.

Hur länge är det kvar nu? När börjar våren? När brukar den första dagen infalla då man känner att nu tar jag nog på mig en lite tunnare jacka? Är det inte i april nångång? Eller är det maj? För i mars är det väl inte? Ni ser, jag är så jäkla vinterkvaddad i hjärnan så jag totalt missat hur det ligger till med våren, jag har GLÖMT. Jag minns inte hur våren är, eller hur den känns, eller när den ens kommer…..

Ge mig VÅR!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Påschter

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x