Skitplåstret och fredag!

Ok, nu fick jag tag på den här grunkan. Jag vet att
jag inte får ha den här men ser jag tillräcklig söt ut
så….

…. ingen ser va? Ja att jag har den här grunkan nu
va?

Ut med tungan och så smajlet som alltid funkar.

Men sen var det inte så kul längre. Det som inte fick
hända…hände! Plåstret lossnade!!!!!!

Det blidde gråt och tandagnisslan utav det hela, allt
gick åt helvete. Grunkan kunde dra åt skogen nu,
för den blev ju inte alls så kul nu när plåstret lossna!

JDet är pizzasallad på hans bord ifall ni undrar, ett utav Milos favvo. Men tänk så det kan bli? Här satt han och hade så kul med grunkan som han egentligen inte får ha, sen brast plåstret. Nu när det är som det är oxå så funkar ju inget utan plåstrena! 🙂 Knäppisunge 🙂 Vi får se när det här släpper. Vi har försökt att vänja av honom plåstret, men helt utan framgång. Vi får ta tag i det när handen inte längre har ett endaste spår kvar av skinnavlossning. Det blir liksom som en avvänjning av nappen, den biten ska vi oxå ta tag i så småningom.

Jaha, här sitter jag i vardagsrummet nersjunken i soffan och skriver. Vi har precis ätit tacos, lite svennebanan tacos. Till det lite rött vin och mörk choklad. Vi har tända ljus överallt och jag älskar doften som blir av just tända ljus. Det är fredag och man känner i hela luften hur veckan äntligen är slut och hur alla kopplar av. Inga pubbeungar hemma denna kväll då det sover borta, båda två blev det nu då Elliot ringde och oxå skulle sova hos kompis.

Minns ni hur det var det där med att sova hos kompis när man var liten? Mina sova borta minnen är inte så roliga dock. Jag var en fegis och mammagris. Jag fixade inte att sova borta helt enkelt. Jag tjöt oftast innan klockan var 10 på kvällen och så fick dom ringa efter mamma som fick komma och hämta mig. Ibland fick hon komma mitt i natten. Jag var så jäkla tuff när det hela bestämdes och jag skratta och tjoa om hur kul det skulle bli. Sen slutade det ALLTID i pannkaka. Jag tror att jag blev tonåring, långt in i tonåren innan jag kunde tycka att det var kul. Fan vad tråkigt egentligen, snacka om att gå miste om massa skoj för att man var mammagris. Men men, jag tog nog igen det sen… 🙂

Nej, nu ska det zappas hejvilt mellan 101 sätt att åka ur en gameshow och lets dance! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

GAAAAH!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x