Söndagsdoningar!

Från gårkvällen! Middag hos Kattis & Beijne. Supergott,
supetrevligt… precis som vanligt! 

En bra dag igår blev det. Först fika på stan med Åsa och Micke, därefter fikabesök av mamma och pappa. Sedan avslutades kvällen hos Kattis och Beijne. Vi åt gott, sen fick jag sätta ihop en musiktävling. Wieee…. kul kul! Tog massor med bilder men tror att jag glömde kameran kvar. =( Typiskt, får lägga in bilderna en annan dag helt enkelt.

Nu är jag och Milobebis hos mamma och pappa. Det är en helt ljuvlig dag så vi ska snart ut på en barnvagnspromenad. Ska försöka få med mig mamma och pappa oxå. Dom är lite för förtjusta i skidor, eller lite… dom är typ fanatiska och idag är det ju vasaloppet så här är det fullt pådrag på den fronten. Tony är och dömer innebandy, Thedde spelar match och Elliot i stallet. Ungefär som våra söndagar brukar se ut.

Förresten hittade en sååå fin bild på min mamma och pappa här på datan. Det är från vårt bröllop för 5 år sen. Guud, jag blir alldeles varm i hjärtat av den här bilden. Dom var verkligen sååå fina den här dagen, som så många andra.

Finaste mamma och finaste pappa. En stor dag i vår
familj. Stora flickan i familjen blev bortgift. Världens
finaste dag.

Jaha…. då ska jag snart ta tag i det här med att få med mig familjen WASSBERG/SVAN att följa med på promenaden. =) Men nu händer det faktiskt grejer på vasaloppet, nån därframme rycker och ska försöka ta en större ledning. Nehe, ok… han ville inte fortsätta så nu är det samma sak som det varit i nästan 9 mil. Staka staka staka staka staka… och sen är det lite mer staka staka staka staka. Sen är det faktiskt lite glida glida gliiiiida. Jäkligt händelserikt om ni frågar mig! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Lovely weather!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x