HELT OTROOOOOLIGT!!!


Nej vet ni vad, jag kan knappt tro att det är sant?! Jag vågar knappt tro på det…. nej det gör jag inte!
Men det är nog sant eftersom självaste Hannah Graaf skrivit här på min blogg!!!!

Förra veckan deltog jag i en tävling på bloggfamiljen, det var en tävling om ett SPAPAKET på underbara Skansken Hotell i Båstad. Ett underbart ställe precis vid kattegatt. Det vi vunnit är gratis övernattning, tillgång till Kallbadhuset, Body & Mind-pass, dryckesprovning, trerätters supé och mycket mer, som det står på Bloggfamiljens hemsida.

I morse gick jag in på Bloggfamiljen för att se om dom hade redovisat nån vinnare i tävlingen. Gissa om jag höll på att svimma av där i sovrumsmörkret när jag läser att Nina i Enköping vunnit spa paketet!!!!!! Jag grät ju… väckte husbandet och bara skrek.

Ja, så nu har vi vunnit det här helt fantastiska priset!!!Tänk att vi ska få åka på detta, bara jag och husbandet och bara njuta av varandra, lugn och ro och behandlingar. Jag tror jag simmar på riktigt!!

TACK BLOGGFAMILJEN!!! Jag är överväldigad!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Rösta på mig! :)

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x