GÄSPDen skönaste och tröttaste bebisen när han precis vaknar på morgonen! Haha, dom här
bilderna här helt underbara tycker jag. Snacka om tröttmössan liksom. Typ: Vad hände?
Är det ljust ute? Gäääääääsp?

Godmorgon tisdag! Jag har varit ute på en jäkligt halkig morgonpromenad, MY GOD. Håll i er om ni ska ut och gå. Jag har firrat frulle åt la familia, jag har packat åt unge nr: 2 som ska till pulkabacken idag, igår var det unge nr: 1 som var i skidbacken. Sen ska minigrisen till dagis. Det är fullt upp. Snacka om att vara mamma borde klassas som ett jobb, vi borde få pröjs för att vara mammor helt enkelt! Inte själva mammagrejen men allt roddande som krävs, fan det är FULLT UPP kan jag lova er. Jag satt igång min morgon klockan 5 och nu ska jag snart dra och skjutsa unge 2 och 3. Jag kommer att vara klar klockan halv 10. Då har jag kört på för fullt i 4,5 timme, typ en halvtid med andra ord! 🙂

För övrigt så går nog den här dagen åt till att sitta vid den här burken. Helt och hållet. Har lite som ska färdigställas oxå och det får jag nog göra på eftermiddagen tror jag. FULLT UPP dag.

Vad händer i era liv? Berätta, jag vill veta!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

88 ögonskuggor

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x