Första arbetsdagen


Godmorgon på er! Det är måndag, wieeeee…….
…eller BLÖÖÖÖK! Vad tycker ni?

Idag är ingen vanlig dag, idag är första dagen som Milobebis går på dagis på riktigt och hans mamma faktiskt ”jobbar”. Ja åt sig själv då men i alla fall. Jag jobbar hemifrån fortfarande då mitt kontor inte är klart. Vi har inte hunnit sätta tänderna i det än men det är inget jättestort som ska göras så det bör gå fort när vi väl gör det. Kontoret är alltså fortfarande på hemmaplan men vad gör väl det? Snart snart snart är hemsidan klar oxå. 🙂

Vad kul att så många röstat i min omröstning, FORTSÄTT gärna med det. Än så länge är ni många som vill ha mer av Niiinis tyck & tänk. Hihi…. kul kul! Då är ni några som gillar mina urflippade inlägg där jag får komma ut som mitt riktiga jag! :)))

Jaha, idag blir det jobb. Milobebis hämtas 3 om dagarna så då bör jag ha hunnit det mesta klart på min TO DO list för denna dag. Barnen åker till sin pappa idag så det blir ”tomma måndag”, blääää säger vi om det men det är ju som det är. 8 år har vi haft det såhär men jag har då inte vänjt mig vid det än och kommer nog aldrig göra även om dom flyttar hemifrån. 🙂 Thedde ska börja ta sitt EU-moped körkort ikväll och Elliot ska rida i ett nytt stall. Själv ska jag nog pusta ut efter en första äkta arbetsdag. 🙂

Hörs snart igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Din röst är VIKTIG!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x