Runkeeper och 1:a aprilskämtet from HELL!


Ni kommer väl ihåg att det är första april idag!
Förbered er….. själv tycker jag att det är en
rätt dryg dag. SNARK… mer om det nedan!Såhär ser det ut på min facebook. Varje dag så uppdaterar den även på fejjan.
Det tycker jag är skitbra, idag motiverade det en fejjankompis att ta sig ut på
prommis! BRA SKIT!!

Ja men se gomöra gomöra! Det är…. papapampampampaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa….FREEEDAG! Näst bästa dagen på veckan. Idag är sista dagen på första arbetsveckan. Det har gått bra tycker jag, jag har fått en hel del gjort men än är det mycket kvar. Men det är bara kul, jag gör det åt mig själv liksom, kan ju inte bli bättre?!

Idag är det första april,
men på den här bloggen kommer det inte bli nå aprilskämt förstår ni. Jag gillar inte 1:a aprilskämt för fem öre. Vet inte varför men jag känner bara typ SNARK när man läser att ABBA uppträtt i Ockelbo. Ämen…. nääej, där är inte min humor riktigt med faktiskt. Varje radioprogram, alla tidningar och TV håller på. Det må tyckas vara jävligt tråkigt men jag är inget ”fan” av sånt där, så är det bara.

För några år sen så tänkte jag mig att jag skulle dra ett aprilskämt för mina barn. Det blev ett spontant skämt som jag snabbt satte ihop. Kände att nu jäklar ska det bli ett ordentligt skämt eftersom jag är så dålig på sånt där annars. (Hmm, jag har nog tagit det här på bloggen tidigare men tänkte att jag skulle ta det med nya läsare.) I alla fall…. Vi hade precis köpt dvärghamstrar till ungarna, dom var såååå lyckliga över dessa små hårbollar. Dom hade en varsin på sina rum. Mitt i allt detta så köpte vi huset och det skulle bli flyttdags. Då tog jag båda barnen en eftermiddag och sa att jag ville berätta en sak. Där satt mina små killar med stora ögon och lyssnade på mig.

”Jo förstår ni killar. Dvärghamstrar klarar inte att flytta, dom mår väldigt dåligt av det och ska inte flyttas. Därför måste vi göra oss av med dom. Vi måste ta bort dom förstår ni!” säger jag.

Thedde tittade på mig med chockartad blick! Elliots tårar började rinna…..

Snabbt sa jag ”APRIL APRIL” och skrattade, men skrattet satte sig i halsen när jag insåg vilken hemsk, rå och vedervärdig mamma jag varit. Vad fan var det för skämt? Snacka om o ta i från tårna liksom?!

Thedde sprang upp gråtande för trapporna till sitt rum samtidigt som han skrek ”Det där var det värsta aprilskämtet nånsin” och Elliot fortsatte gråta i trappan. Tony stod och tittade på mig med gapande mun och tänkte väl att jag typ var full eller nåt!? Det är då man som mamma känner ”YES, där satt den!” och drar en highfive med sig själv….. eller?! Nää, inte direkt. Jag fick ju börja trösta mina små killar och förklara att det var ett jättehemskt skämt, att mamma måste ha varit totalt puckad som gjorde så.

Ärligt talat så vet jag inte vad jag tänkte på. Tänkte väl bara att jag ville ha ett ordentligt skämt…. men det blev väl lite VÄÄÄL mycket kan jag tycka! Hahaha, såhär i efterhand kan man ju skratta åt det. Då var det inte så kul! Idag skrattar barnen åt det men är rörande överens om att det fortfarande är det värsta skämtet nånsin. Så ni kanske förstår mig när jag säger att jag ALDRIG mer skämtar med dom….

// Mom from Aprilfools HELL!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Porslin och trosor!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x