Nya Nindigos RUM alster?Ok, första koppen kaffe! Som jag har längtat. Har
t.o.m lite huvudvärk, antar att det kan ha en stor
bidragande orsak. I´m addicted….

….sådär ja! Nu har jag fått i mig mina första slurkar för den här dagen. Gott var bara förnamnet. Har suttit vid datan i flera timmar nu och börjar känna mig lite mosig. Känns så jäkla skoj allting just nu. Spännande men dock lite otåligt. Väntar fortfarande på svar angående namnet. Liiite jobbigt blev det med det eftersom jag gjort klart väldans mycket med min färdiga logo. Nu måste logon göras om och bytas ut överallt där den nu är placerad. SNARK SNARK SNARK. Men men, det enda som hänt är att det tar lite mer tid, inget annat allvarligt så man ska inte gnälla.

Hörrni, jag har kommit på en del nytt i designväg! Imorgon är det jag som tar på mig arbetskläderna och far till verksta´n. Tänkte faktiskt att ni skulle bli dom första att se det jag hinner göra klart imorgon. Jag satt i designmöte med mig själv igår och kom fram till väldigt mycket kul, en del för barn oxå. Sen funkar jag ju så att jag blir så otålig och måste sätta tänderna i tillverkningen direkt. Blir lite rädd att jag glömmer något om jag väntar för länge. Dock så finns det ritningar på det mesta som tur är.

Nehepp, nu ska jag svepa mitt kaffe och jobba undan det sista för att sedan hämta Milobebis kl 15. Därefter åker vi nog hem och lajjar loss lite innan jag ska brassa middag till resten av ungarna & karln. Sen väntar ju innebandyträningen ikväll oxå, jag har fått med mig en kompis till mig som spelade aktivt några år. SKITKUL att hon hänger på… wiieeee!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Coffee dreams

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x