Misströstar


En målbild kanske…. Såhär ser det ut när karln
rensar ur sin garderob på kläder han blivit för smal
för. Vi har nu på morgonen gjort en redig utrensning.

Ja, detta skulle kunna vara en målbild. Att jag oxå ska ha en stor hög på sängen med kläder som blivit för stora för mig. Det går som vanligt jäkligt sakta och jag misströstar litegrand. Kommer jag bli smal till augusti? Just nu känns det INTE så. Min kropp har väldigt svårt att släppa ifrån sig, det vet jag. Det är bara det att stundtals så ledsnar jag på det, känner att det är orättvist och jäkligt jobbigt att komma till min målbild. Jag blir lite less när jag vet att det finns dom som tappar 1 kg i veckan, jag tappar 2-300 gr kanske….. ja i veckan. Sen får jag mens och går upp 1,5 kg. Sen går jag ner det igen men då står jag liksom på 0 huxflux. Sen kommer ägglossningen och då går jag upp 1,5 kg igen. Sådär håller det på. Ska man tappa 1 kg i månaden och ha dessa jäkla up´s and down´s med menshelvete och äggrullningar så är jag smal lagom till jag fyller 60 känns det som! 🙁

Det är tur att jag mår så bra av LCHF, annars hade jag gett upp…..

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

”The tvu00e4tteria”

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x