No excuses


Nu har en sån här flyttat in hos oss. En motionscykel
som ska kickstarta förbränningen som h-et själv! 🙂

Ja men halloj söndag. Här inne var det dött ser jag…… man kan ju inte hjälpa att man känner sig lite ensam härinne ibland. Är alla ute och njuter av solen annat än kommenterar här inne tro?!

Gårkvällen bjöd på spontanbesök av Tonys stora härliga familj. 2 av bröderna med respektive och ungar samt svärmor och svärfar svävande in på en middag. Trevligt som tusan, älskar att umgås med familjen helt klart och perfekt nu att alla kom hit eftersom Milobebis varit lite hängig. Nu är han frisk igen dock, har varit feberfri sen igår så det blir dagis imorgon.

Med sig hade 1 av bröderna denna. Dom köpte den för nåt år sen och har använt den ett par gången. Så istället för att den skulle samla damm i deras vardagsrum så samlar den damm i vår nu. 🙂 Näää, men tanken är att det ska nötas på den här när jag inte promenerar eller styrketränar. Det ska alltså inte finnas NÅNTING alls att skylla på längre! Den är verkligen tystgående så denna kan man sitta på till TV:n på kvällarna. Som de flesta vet brukar det ju vara ett jävla nötande i början för att den sedan ska bli stående där på golvet, och samla damm. Men bara man får det till en vana så tror jag man har hälften vunnet. All form av motion som görs mer än 19 gånger blir en vana sägs det. Så när man gör sin motion för 20:e gången är det en vana. Jag kan nog skriva under på det. Mina promenader har ju numera blivit en vana och jag känner av direkt när jag inte är ute på dom, och mår faktiskt som bäst när jag tar mig ut nästan varje dag.

Nähä, jag och Milobebis är totalt solomio idag. Tony är och dömer innebandy, Thedde i Lindköping och Elliot i stallet. Försökte locka med mamsen till IKEA men hon jobbade :/. Hon skulle försöka skynda sig lite för mamma är som jag, hon gillar IKEA. Får se om det blir av… annars tar vi oss nog ut på en barnvagnspromenad smo Milo älskar. Längtar till lite SÖNDAGSMYS ikväll…. Fenomen, ska fan lyckas böja en skedjävel snart!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Bluemark

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x