MY DAY


Milobebis med sin första glass på torget idag. Det innebär vår
hörrni. Idag hade vi runt 20 grader på dagen. Halleluja!

Min dag:

* Jobba klart det sista på hemsidan.
Äntligen klar och lite pirrig i magen var man ju helt klart. Som sagt fick jag superfin feedback, GLAD att den är klar och att jag kan släppa det lite nu!

* Åka till LiIDL i 300 för att köpa gelésits.
In kom jag och husbandet på lunchen för att inhandla ärselskydd. Nehe…. träffade min vän Åsa som är butikschef på LIDL här i stan. ”Dom kommer på torsdag Nina” svarade Åsa lite skrattande. Ok, då förstod jag att det står i nyhetsbladet nu för vad som ska komma på torsdag. Natten mot torsdag tältar jag utanför LIDL.

* Hämta Milo och äta första glassen på torget.

Idag stod han där vid grinden igen och tittade när jag kom. Man blir så glad i hela magen. Det går mycket bättre att lämna Milo nu. Jag tror det är så för att husbandet lämnar. Jag suger på lämning tydligen. Jag är skitbra på o hämta. Glass påt torget därefter. Mys i solen och känna värmen var inte helt fel. Milo åt en tugga sen kastade vi glassen. Jag var på väg att äta upp den men kom ju på att jag inte gör sånt längre. 19 kr i soporna!

* Hämta husbandet på jobbet, handla.

Husbandet ville grilla. Det är nu jag minns hur det brukar vara den här tiden på året, ja att vara gift med min man. Det är nu vi grillar högt, lågt, på tvären, i ur, i skur, i snöstorm, i bakluckan på bilen…. everywhere and always. Husbandet ÄLSKAR att grilla. Han SOLSIDAN grillar och skulle kunna stå med ett förkläde och grilla gris hela dagarna. SÅ idag åt vi grillad fläskkotlett, vitlöksröra, bea och sallad till middag. Gott – YES

* Konstaterar att Milo är sjuk…… igen?
Jag känner på min lilla pojke och känner att han ju är varm…. igen! Jajjemen, 38,9 i feber…. igen! Han var frisk i 1,5 dag. Det är oxå nu jag konstaterar att det är nåt som är vajsing. ALLTID när Milobebis beter sig såhär så vet vi att det blivit något i öronen eller halsen. Imorgon bokar vi tid till doktorn…. igen! 🙁 men om man ska försöka vara positiv i allt detta så har han inte varit sjuk så mycket den sista tiden. Men, när det blir såhär så är det inte så skoj. Vår lilla plutt!

* Stora barnen till pappa
Det är den där dagen då allt blir tyst. Stora barnen försvinner till sin pappa. Elliot är ju sjuk dessutom. Han väckte mig i morse klockan 5 och sa att huvudet värkte. Hög feber berodde det på. Det började ju redan igår eftermiddag. IPREN, vatten och en mamma brukar hjälpa. Så det känns BLÄ och skicka iväg dom till sin pappa, även om han har det bra där med så vill man ju hönsa loss lite med sina hjärtegryn när dom är sjuka.

*Tar kväll!
Javisst, nu tar vi vår lilla sjukling till son och duschar av honom, stoppar i en supp och lägger honom. Jag kommer att smälla av på soffan, försöka få min man att kanske bjucka på en fotmassage, sen tror jag att jag somnar tidigt ikväll. Jag är en sliten företagarkärring med sjuka barn denna måndag!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hemsidan öppnas idag kl 12.00

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x