Hemma kontoret!Här är då vår skrubb omgjord till ett litet kontor.
Ett litet tillhåll som man kan få sitta alldeles ifred och
göra nåt så kul som att betala räkning tex, eller
varför inte blogga?!

Vi bor ju i en gammal lägenhet som fungerat som någon form av hotell förr. Det har varit ett slags dotterhotell till det stora hotellet, en typ av bed and breakfast. Så vi har t ex en matkällare som jag kallar det. Ett litet krypin som är kallt med massa hyllor. Vi har oxå den här lilla skrubben som vi tror fungerat som nån slags matutlämningsställe till den stora matsalen. Det är en lucka som man kan stänga och öppna. Vårt vardagsrum och vårt stora matrum har fungerat som just matrum. Sen har det funnits 4 sovrum som hyrts ut.

Nu gjorde jag i alla fall om den här skrubben till vårt kontor. Det är trångt men det mest nödvändiga får plats. Husbandet med sitt band fick en speciell plats på väggen oxå, annars så är ju sånt där rätt svårt att få in i en vanlig inredning. En sjungande husbandet på en bild liksom. Ska vi ha det någon annanstans här hemma så kommer det bli på en fet canvas…. DET kan däremot bli väääääldigt coolt. *Hmmm fick en idé*.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Promenad = Musik

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x