ANNONS

EN HEL NATT!

/


Såhäääääääääääääär glad bli man när man inte
äter välling på natten!

Är jättestressad och ska iväg till jobbet snart. Var bara tvungen att skriva till er och berätta att det gått SKITBRA inatt. Han har inte gett ifrån sig ett pip på hela natten. Somnade efter vällingen kl 8 igår kväll, sen vaknade han kvart över sex i morse! 10 timmars sömn… sammanhanhängande. Vår bebis har inte sovit så.. och jag är i chock. Vaknade själv kl 4 och undrade vad som hänt?! Inget hade hänt det var väl därför jag vaknade.

Vi kommer säkert att få ett bakslag men idag är vi lyckliga över den här natten. Han har gett oss en hel natts sömn. Och nu hoppas vi att han snart börjar äta ordentligt oxå. Det känns för bra för att vara sant att det bara ska ta en natt att vänja honom av med vällingen så jag räknar med nån tuff natt till, helt klart.

Nu jobba… hörs sen igen. Då kanske jag kan visa nån bild från mitt kontor. Har i alla fall bilder från gårdagens shoppingrunda. 🙂 Trevlig fredag min vän!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00