”Gilla” på fejjan!


Nu har jag min ”box” från facebook för Nindigos RUM här på bloggen! Du kan bara
klicka på gilla knappen så är du med! 🙂

Det är söndag! En härlig söndag med vackert väder och få hänga med familjen. Gårdagen var det fullt upp med videoshoot och sen var det grillmiddag hos Kattis och Beijne. Vi hade så trevligt så att vi blev kvar hela natten lång. Det var rätt skönt att gå och lägga sig istället för att gå hem mitt i natten. Milo sov bredvid sina gudföräldrar som han tycker så himla mycket om. Han hade endast gnytt lite vid sextiden på morgonen. Annars så sov han från 9 utan ett endaste pip. Hörrni, det här med ingen välling på natten verkar funka! LOVE IT, och det gör säkert Milo med.

Jag har massa bilder både från videoshootet och från kvällen igår men hinner inte riktigt nu. Vi ska åka ut till min svärfar och fira honom på födelsedagen. Det blir att vara ute i trädgården ute på landet. Sååå härligt med detta väder. Inte klokt så härligt!

Ha en ljuvlig söndag mina vänner!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nu är musikvideo inspelningen igång! Det b…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x