Kontoret/sminkstudion i bilder… so far!
Ja, ungefär såhär långt har jag kommit i mitt Kontor/sminkstudio. Jag
stortrivs därinne och känner att rummet har en bra aura…. 🙂

Ok, dååååligt bloggande av mig igår. Lovar att peppra er med massa inlägg idag, jar har en hel del på hjärtat som ska ut! 🙂 Jag hade fullt upp med möten och med att återigen besöka det blågula varuhuset för lite komplettering till kontoret/sudion. Än finns det kompletteringar kvar så jag lär få göra yttelrigare ett besök, stackars mig! 😉

I alla fall så kommer det att bli en lååååång liggande spegel ovanför barstolarna samt långa bord och beslysning. Sen ska det sättas upp hyllor lite här och där och sist men inte minst så ska jag göra platsen färdig där själva sminkningarna som jag gör framöver ska göras.  Det blir så fint och jag känner verkligen att jag trivs därinne. Viktigt viktigt. Alsterskapandet sker helt och hållet i min verkstad som är i samma lokaler. Det är rätt häftigt att ha 2 företag i ett som det känns. Ena dagen har jag en slarvig knut och blåkläder byxorna på mig och andra dagen är jag kittad som en makeup artist. Så är det och det är precis så som jag är som person, ena dagen baggyjeans och en luvtröja, andra dagen klackisar och tajta jeans. I bästa fall hinner jag bara ha mysbyxor på mig. Antar att det är därför allting känns så bra, jag får vara mig själv helt och hållet och det jag gör är SÅ JAG! :)) Like it!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Sanningen om den första tiden!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x