Omotiverad till att blogga….. för alltid?


Idag känner jag mig som ett blankt papper……innehållslös.

Har sovit väldigt dåligt inatt. Vet egentligen inte varför men ibland så klurar man på rätt mycket när man vaknar mitt i natten, sen har jag mina ”sova dåligt” perioder fortfarande fast Milobebis sover hela nätterna. Dock så fastnade jag på lite saker, bl a så klurade jag lite på bloggen. Den är ju en bit av ens liv och man ”outar” rätt friskt här. Jag har valt det helt själv och det är ABSOLUT inget jag ångrar, jag är en otroligt öppen person men jag väljer fortfarande vad som skrivs här inne och inte, bra så. Dock så får jag perioder som jag känner efter litegrand. Vill jag ha den kvar till allmän beskådan? Just nu känns det också lite omotiverat att skriva då jag får ganska så lite feedback här inne. Det känns ibland som jag skriver lite för kråkorna (ni vet talesättet elda för kråkorna). När jag sen träffar folk på stan så är det väldigt många som läser den märker jag men väldigt få kommenterar. Det är faktiskt en stor bit i att blogga, att man får feedback från sina läsare i form av kommentarer, annars så tappar man liksom lite intresset känner jag. Ja, jag sa ju att jag var öppen! 🙂  Läsarsiffrorna höjs hela tiden och jag har allt mellan 2000 – 3500 läsare i veckan. Det är ju liksom jättemånga tycker jag, för att bara vara lilla jag från Enköping. Då känns det lite snopet att ju fler läsare man får desto mindre kommentarer, borde det inte vara tvärtom?! Jämför jag med mig själv så kommenterar jag ALLTID ifall jag läser bloggar som står till höger i min meny (förutom kändisarna då :)), jag hinner väldigt sällan läsa men minst 1 gång i veckan går jag igenom min skörd.

Ja ja, lite så känner jag… tänkte ifall det blir lite innehållslöst här inne idag så vet ni varför.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

2:a dagen utan socker och strikt LCHF igen…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x